واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

پامپئو:آمریکای ضعیف و مماشات کننده تنها به تقویت ایران می‌انجامد

وزیر خارجه سابق آمریکا در مصاحبه‌ای گفت که یک آمریکای مماشات کننده فقط باعث تقویت ایران می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 21
کد خبر: ۷۸۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر «مایک پامپئو» وزیر خارجه سابق آمریکا شامگاه یکشنبه در پیامی در توییتر به اظهاراتی علیه ایران پرداخت.

وی در این پیام توییتری نوشت: «یک آمریکای ضعیف و مماشات کننده تنها به تقویت ایران و آسیب رساندن به مردم آمریکا منجر خواهد شد.»

پامپئو مدعی شد: «ما ائتلاف بزرگی از کشورهای خلیج (فارس) و اسرائیل را ایجاد کردیم که توانست ایران را به عقب براند و آمریکا باید همچنان به بودن بخشی از آن (ائتلاف) ادامه دهد.»

وزیر خارجه آمریکا در ادامه پیام توییتری خود لینک مصاحبه اخیر خود با «نیوزمکس» را قرار داد که در این مصاحبه نیز تلاش کرد به رویکرد دوران وزارت خارجه خود در ترویج ایران هراسی بپردازد.

پامپئو که در دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در سمت‌های مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و وزارت امور خارجه قرار داشت تمام تلاش خود را در دوران حضور خود در دولت ترامپ در ترویج ایران هراسی به کار بست.

وزیر خارجه سابق آمریکا که یکی از اصلی‌ترین مهره‌های پیشبرد سیاست فشار حداکثری دولت ترامپ علیه ایران بود، شروط متعددی را برای کاهش تحریم‌های آمریکا علیه ایران مطرح کرده بود که برنامه موشکی و بحث نفوذ منطقه‌ای و تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای ایران از جمله این شروط بوده است.

ترامپ که در اردیبهشت 1397 خروج آمریکا از برجام را اعلام کرد، مدعی بود با پیشبرد سیاست فشار حداکثری، ایران را وادار خواهد کرد تا پای میز مذاکره آمده تا توافقی دیگر با محدودیت‌های بیشتر حاصل شود.

دولت دونالد ترامپ در حالی روز 20 ژانویه 2021 (1 بهمن 1399) به پایان رسید که وی هرگز به هدف ادعایی خود نرسید.

ارسال نظر
آخرین اخبار